DUMANDAĞ: ELAZIĞ’DA İNŞALLAH DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ da, “Kasıman aşireti çok geniş bir aile. Elazığ’da geniş bir nüfusa sahip bir aşiret. Şimdiye kadar böyle bir derneğimiz olmadığı için çok bir araya gelme fırsatımız olmadı. Ama bundan sonra inanıyorum ki bu geniş aile sık sık bir araya gelerek daha çok birbirimizi tanıyarak Elazığ’da inşallah daha güzel işlere imza atacağız.

Ben bu vakfın kurulumunda büyük emeği olan İşadamımız Murat İnce Bey’e çok teşekkür ediyorum. Yine emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Vakfımızın Elazığ’ımıza, Kasıman aşiretimize, aile mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.