ŞERİFOĞULLARI: BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE OLAN BİR OLAYDIR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Vakfın hem Kasımanlılara hem de Elazığlılara ciddi katkı sağlayacağının altını çizerek “Murat bey ve arkadaşları, yönetim kurulu üyeleri, çok güzel bir fikri ortaya koyarak bugün ete kemiğe bürünerek vakfın binasının açılışını yapıyoruz. Tabi biz Yaradılanı Yaradandın ötürü seviyoruz.

Zazasıyla Türküyle Kürdüyle Çerkeziyle ile bir Milletiz Bu vakıfta inşallah hem Kasımanlılara ciddi manada destek sağlayacak eğitimden kültüre, sanata her alanda katkı sağlayarak aynı zamanda ilimiz tüm mensuplarına yardım edecek vakıf medeniyeti bizim kültürümüzde olan bir olaydır” diye kaydetti.