Burs İstişare Toplantısı

Kasıman Vakfı Mütevelli heyeti ve Burs komisyonumuz Burs başvuruları için ilk çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Alınan karar ile Burs başvurularının kayıt yaptırma süresi bitene kadar ( Tahmini ekim ayı sonu ) devam ettirilmesi görüşünde mutabık kalındı.
Öğrencilerimiz burs başvurularına kayıt dönemi bitene kadar devam edebilirler.
Burs başvurularında en önemli husus istenilen evrakların eksiksiz bir şekilde başvuru ile birlikte iletilmesidir.
Lütfen eksik evraklı başvurularda bulunmayınız, aksi taktirde değerlendirmeden muaf tutulma durumu doğacaktır.
Eksik evrak ile başvuru yapmış olan öğrencilerimiz en kısa sürede evraklarını bizlere mail ile ulaştırmalıdırlar
Mail adresimiz: kasimanvakfi@gmail.com