Kasıman Vakfı Depremzedelere Yardım

Kasıman Vakfı Mütevelli heyeti Başkan Vekili sayın Ali Dumandağ’dan Mütevelli heyeti ve Yönetim kurulu üyelerimize Davet

Aile mensubumuz, Elazığ borsa başkanı ve Elazığ yem sanayi yönetim kurulu başkanı sayın Ali dumandağ’ın öncülüğünde yapılan toplantıda Elazığ ilinde meydana gelen depremde zarar gören kişilere nasıl bir yardım yapılabileceği konusu araştırıldı, tartışıldı. Hali hazırda mustafapaşa mahallesinde bulunan Naide karakaya ilköğretim okulunda ve Kaya Karakaya ortaokulunda barınmakta olan toplam 500 Deprem zedeye her gün (10 gün) sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olmak üzere günde 3 öğün yemek verilmesine karar verildi.

Bu organizasyona öncülük eden ve fikri ortaya sunan sayın Ali Dumandağ’a teşekkür ederiz

Deprem zedelere verilecek olan yemeklerin giderleri Kasıman Vakfı bütçesinden değil 9 kişilik Kasıman Vakfı Yönetim kurulu tarafından sağlanacaktır.

Deprem zedelere yapılacak olan bu ilk yardımdan dolayı Kasıman Vakfı yönetim kuruluna birkez daha teşekkür ederiz